Wednesday October 2nd

    Day

  • DAY 1
  • Networking Activities
  • One-to-One Sessions
  • Panel Discussions
  • Others

  • 09:00 - 09:15 | 15 mins

    Registration and Welcome Coffee  

  • 09:15 - 09:30 | 30 mins

    Welcoming Speech and Industry Overview  

    Ariel Barlaro, VP Americas, Dataxis

  • 09:30 - 10:15 | 45 mins

    Live sport streaming without latency. Is it possible?  

    Streaming vs. satellite
    Best low latency CDN strategies
    Impact of 4K on sports streaming.
    Evolution and status of Latin American broadband network.

  • 10:10 - 10:30 | 20 mins

    One on one session  

  • 10:30 - 11:10 | 40 mins

    How AI and AR can storytelling and analysis for Latin audiences?  

    AR & 3D Graphics impact
    Where to bring AI?
    Is the Latin audience ready for statistics?
    AR & immersive experiences

  • 11:10 - 11:30 | 30 mins

    Coffee Break & Networking  

  • 11:30 - 12:10 | 45 mins

    The boom of eSports in Latin America  

    Local leagues (as in Mexico or Brazil) or branches of global leagues
    Is there a room for Latin e-sports OTTs or TV networks?
    AI and AR for e-sports
    Multi-platform e-sports strategies (Twitch, YouTube, Twitter).

  • 12:10 - 12:40 | 30 mins

    Fan engagement strategies for Latin American audiences  

    Social Networks and Sports in Latin America
    Live production of short videos and live streaming
    Fan engagement campaigns & social hubs
    Social TV strategies

  • 12:40 - 13:00 | 20 mins

    One on One Session  

  • 13:00 - 14:00 | 60 mins

    Lunch  

  • 14:00 - 14:40 | 40 mins

    How to monetize new in-stadium fan experiences?  


    Fan presence activations in big screens
    Mobile and WiFi strategies
    VR experiences
    Watching the game with mobile

  • 14:40 - 15:00 | 20 mins

    One on One Session  

  • 15:00 - 15:40 | 40 mins

    New challenges for mobile and aerial capture in Latin America  


    Drone regulations and experiences in Latin America
    4G & 5G connected cameras
    Multi-camera strategies
    Subjective cameras, locker room and pep-talks cameras.

  • 15:40 - 16:10 | 30 mins

    Coffee Break & Networking  

  • 16:10 - 16:30 | 20 mins

    One on One Session  

  • 16:30 - 17:10 | 40 mins

    When is the time to build an OTT for sports in Latin America and how to monetize it?  


    Subscription, freemium, live PPV and ad-supported models.
    Secondary leagues & niche sports
    Cloud platforms & services for new OTTs
    Why to create a D2C for Latin America, US Hispanic and global?.

  • 17:10 - 17:40 | 30 mins

    How to fight live sports piracy in Latin America?  

    Advanced detection, AI and real-time monitoring.
    Watermarking: forensic investigations and legal actions
    Where Latin American sports piracy is coming from?
    Best regulations and court practices against sports piracy in Latin America 

     

  • 17:40 - 18:00

    One on One Session  

  • 18:00 - 19:00 | 60 mins

    Cocktail  

  • 19:00

    Gala Dinner (Upon Invitation)  

    Upon Invitation